NYE ØVINGSLOKALER

Fra og med 3. januar 2018 starter en ny epoke i Klangs historie. Da forlater vi våre gamle øvingslokaler i Terina-bygget i Industrigata. Øvingene vil nå foregå i lokalene til Lillehammer vidergående skole avdeling sør med inngang fra Langesgate.

Øvingskvelder vil fortsatt være hver onsdag fra kl 1830 til 2115.

Dirigenten

dag1Dag Leonardsen har vært korets dirigent siden 1995. Han har en utrolig musikalsk allsidighet,  og er en engasjert og kunnskapsrik dirigent som har maktet å gi koret et musikalsk løft de senere år. Hans sosiale kvaliteter er uvurderlig, og han er en stemningsskaper som gjør øvelser, konserter og turer til en glede både for sangere og tilhørere. 100 års-feiringen i 2005 med USA-tur og jubileumskonserten i Kulturhuset Banken er eksempler på det.

Grasrotandelen

 

grasrotandelenGrasrotandelen er en del av spilleinnsatsen som spillere i Nors Tipping øremerker for sine utvalgte mottagere. På Norsk Tipping sine nettsider finnes det fyldig informasjon om grasrotandelen, hvordan man knytter seg til sin utvalgte mottager og oversikt over hvor mye Grasrotandelen utgjør for denne mottageren.

Vi er svært takknemlig overfor de spillere som har valgt Mannskoret Klang som sin Grasrotmottager.

For de som ennå ikke har valgt Mannskoret Klang som sin grasrotmottaker er det enkelt å ordne dette. Det eneste som kreves er at du har Norsk Tipping Spillekort. Les mer om Grasrotandelen på Norsk Tipping sine nettsider og registrer deg i dag.